Vendégeink véleményei

Jóni masszázsról:

“Szia Imi,  sokat kaptam és tanultam tőled… általad a következő lépcsőfokra léphetek…
örülök, hogy megismertük egymást, találkoztunk és külön köszönet a sok sok belém fektetett idődért és energiáért számomra ez felért egy tantra kurzussal amire amúgy már régóta vágytam”

Orsi

“Az érzés amit akkor és ott éreztem az leírhatatlan, élveztem minden egyes pillanatát és minden egyes érintést :).
Haza felé végig valami iszonyat jó érzés bizserget bennem, azt hiszem megint egy kicsivel közelebb kerültem önmagamhoz, és azt a bizonyos vastag páncélt el is vékonyítottad kicsit :).
Imi, a köszönöm szó talán kevés is mit mondhatok :)”

Réka

“Kedves Imi, Nagyon csodás volt. Olyan mintha másodszor is elvesztettem volna a szüzességemet…
Lehet hogy valamit tényleg kinyitottál mert eddig is bámultak a pasik az utcán, de most végképp”

Zsófi

“Szia Imi,

Szeretném még egyszer megköszönni a tegnapi csodálatos élményt.

Az érintések testileg-lelkileg feltöltöttek és végig biztonságban éreztem magam.

A szeretet és béke érzése velem maradt a nap folyamán csakúgy mint a finom vibrálás a testemben. Köszönöm, hogy segítségeddel eljutottam ebbe az állapotba, amihez remélem minél gyakrabban vissza tudok térni, ha felidézem az átélt érzéseket.”

Veronika

“Szia Imi 🙂 ,

Eltelt egy kis idő mióta voltam nálad,talán már sikerül valahogy szavakba is öntenem az érzéseim a masszázzsal kapcsolatban.

Sokat gondoltam rá megmondom őszintén, az jött fel bennem ha most 40évvel később lenne és megkérdeznék milyen szép emlékek jutnak eszembe, ez biztos közte lenne 😀

Azért is volt ez talán ilyen különleges mert még sosem tapasztaltam ilyen szintű tiszteletet és odaadást férfitól. Békét és a biztonságot éltem meg ott akkor és sikerült elérned hogy magamra figyeljek, ami általában nem jellemző nálam.

Szóval még egyszer köszönöm ezt az újfajta élményt és a jövőben szívesen mennék még hozzád.”

Melinda

”Még mindig ülepedik bennem az élmény, és érdekes dolgokat figyelek meg magamon. Először is nagyon megnyugtató volt abban az értelemben, hogy azóta nem bántom magam, nem hiszem, hogy valami baj van velem.  Másrészt vidámabb vagyok, nagyobb az életkedvem, kevésbé gyötörnek önmarcangoló, magamban kételkedő gondolatok.  Köszönöm a beszélgetést is, fontos, és külön jó volt, hogy minderről egy férfival beszélgettem.  Az érintések pedig isteniek voltak – többször eszembe jutott, hogy ennek a tudásnak a birtokában biztos kevesebb lenne a válás, az infarktus és még talán a háború is…
Tényleg nem értem, hogy mért nincs kígyózó sor az ajtótok előtt.
Tudom, hogy egy út elején vagyok, de valahogy úgy érzem, mintha kaptam volna egy térképet,
amin be van jelölve a legrövidebb út.”

Andrea

“Szia Imi! Egy hét telt el azóta, amióta Nálad jártam és szeretném megosztani Veled a gondolataimat, tapasztalásaimat, amelyek azóta ébredtek bennem. Nagyon örülök, hogy Hozzád kerültem, és általad éltem át ezt az elmélyedt állapotot. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy valaha részt fogok venni egy ilyen masszázson, mert még magam előtt is szégyellem magam. A masszázs utáni beszélgetésünkkor értettem meg, hogy mit is jelent az, hogy kapcsolódni magamhoz, addig a pillanatig ezt nem is értettem, nem tudtam a saját testemmel mit kezdeni, meztelenül is kizárólag csak a zuhanyzó alatt voltam, de akkor ott megértettem, hogy mit jelent az, hogy kötődjek, kapcsolódjak a testemhez, hogy hogyan alakítsak ki intim kapcsolatot magammal. Köszönöm szépen, hogy segítettél benne! A masszázs óta sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és sokkal nagyobb békében vagyok önmagammal. Nagyon köszönöm a figyelmet és tiszteletet, amit árasztasz, és, hogy a masszázst mély átszellemülésben adtad, ezt nagyon lehetett érezni.”

Kriszti

“Kedves Imi!

Hálásan köszönöm a csütörtöki masszázst!
Csodálatos, különleges élmény volt. Valóban másképp néztek rám az emberek. Sokat segített önmagam elfogadásában az alkalom. Nem hittem hogy képes vagyok rá. Hasam kicsit fájt utána de ez biztosan a tudat alatti tiltakozás. Remélem lesz még alkalmunk találkozni. Több mozzanat bevillant napközben egy nagyon kellemes érzés mellett. Illatokat intenzívebben érzem.
Külön hála a feltétel nélküli elfogadásért és az oldásért.
Bízom benne hogy még sok nő érezheti meg Istennői mivoltát a kezeid között. Kívánom hogy azt az örömöt amit adsz azt te is visszakapd valamilyen formában. Nagyon köszönöm! Csodás hétvégét!”

Regina

“Szia Imi!

Szeretném megköszönni mindazt, amit ma adtál nekem.

Úgy érzem, mintha újjászülettem volna. Magamon is meglepődök, mert mindig is szégyenlős típus voltam, és ott, abban a helyzetben természetesnek tűnt ahogy hagytam h irányíts. Magával ragadott az egész élmény, a mozdulataid, arra se volt időm h zavarjon h egy idegen férfi ér hozzám. Mintha egy más világba kerültem volna.

Csodás volt minden érintésed, élveztem minden egyes pillanatot, beleremegett az egész testem. A zsibbadás.. pl.. ez is egy teljesen új érzés volt.

Odafelé tartva nagyon bizonytalan voltam, h jó e ez nekem.. kell e ez nekem.. idegen volt az egész helyzet… kicsit bevallom féltem is a helyzettől. De így visszagondolva egy percig se kellett volna gondolkoznom

Csodás volt az első érintéstől az utolsóig, köszönöm Neked ezt az élményt!

Örülök, hogy megismertelek! Remélem lesz még alkalmunk találkozni ;)”

Ancsa

“Már hosszú ideje izgatta a fantáziám a tantra masszázs, de bátorságot csak most sikerült meríteni hozzá, elsősorban egészségügyi okok miatt. Ugyanis évekig tartó hormoninjekció kúra következtében teljesen eltűnt a menstruációs ciklusom, és gyógyszeres kezeléssel sem sikerült visszahozni. Valami azt súgta a tantrikus jóni masszázs segíthet.

Hosszas keresgélés után rátaláltam Imrére, aki azt a benyomást keltette hogy valóban tudja miről beszél, rábízhatom a testem, nem fog visszaélni a helyzettel.

Persze nagyon izgultam és féltem, de Imre az első pillanattól kezdve igen nagy profizmussal oldotta bennem a feszültséget, már a megjelenése is nyugalmat áraszt, kellemes időzni benne.

A masszázst egy összehangoló szertartással kezdi, ami tovább növeli a bizalmat, oldja a feszültséget, nem kapkod el semmit. Az érintése egy cseppet sem tolakodó, enged saját ütememben nyílni, végig maximálisan jelen van, figyeli minden rezdülésem, és olyan puhán reagál, mintha magammal táncolnék. Egy pillanatra sem éreztem zavart, szégyenlősséget mellette, pedig jelen állapotomban nagyon szégyenlős vagyok. Figyelmemet teljesen magamra fókuszálhattam, ami elsőre nem is olyan egyszerű feladat, hiszen még soha nem figyeltem kényeztetés közben magamra. Ez a felismerés megdöbbent, és sok miértre választ ad. Még inkább megerősödöm abban, hogy ez egy igen kiváló gyógymód, nem csak a test számára, hanem a lélek számára is.

A masszázs után szinte leírhatatlan az az állapot amiben lebegek, végtelen harmónia, nyugalom, béke, egység, szeretet…

Nyoma nincs kielégületlen frusztráltságnak, nemi vágynak, pedig nem éltem meg testi orgazmust (talán nem engedtem meg magamnak), de akkor ez lehet a lelki orgazmus, a valódi kielégülés.. csodálatos élmény.

Mosolygok a gondolaton, ami a masszázs során is többször felbukkant bennem ~ Imre, magasra tetted a mércét! :))

Aznap éjszaka kimondottan jól aludtam, és másnap reggel menstruációs fájdalmakra ébredtem, tehát működik a gyógymód, beindított valamit, amit a gyógyszeres kezelések nem tudtak.

Hálásan köszönöm”

Mara

Jóni masszázs oktatásról

 “Szia Imi! Érdekes dolog történt velem masszírozás tanfolyam után. Soha nem éreztem még ezt. Fantasztikus érzés vett rajtam erőt! Tele lettem energiával. Nem voltam éhes, csak szomjas, de az nagyon. Mikor hazaértem és megöleltem a feleségem nem akart elengedni. Annyira jól esett neki az ölelés. Majd megmutattam a rituálét. Amikor a kezét a mellkasomra helyeztem és az enyémet az Övére olyan energia áramlott át köztünk hogy elsírta magát és le kellett ülnie. Rengeteg energiám teremtődött a tanfolyam alatt. Nem voltam álmos és reggel egyáltalán nem voltam fáradt. Frenetikus volt a másnap. Szétáradt bennem olyan boldogság érzés amit soha nem éreztem eddig. Köszönöm hogy meg mutattad nekem. Üdv: Laci”

László

“Szia Imi! Ami nagyon tetszett az az, hogy tényleg azt kaptam amiért mentem. Szerettem volna megismerni a tantra és a jóni masszázs valódi energetikáját, ez nagyon is sikerült még megérezni is. Teljesen igazat adok abban, hogy a férfi valódi boldogságát a szexben nem a fizikai kielégülés okozza, hanem a nő Istennővé való emelése általi férfi Istenné válás.”

Zsolt

“Én köszönöm a lehetőséget, nagyon jó volt! Én a gyakorlatban hiszek, és ez a szeánsz csak arról szólt, tehát tökéletes volt. Kinek ajánlom? Minden férfinak, de csak annak, aki igazi férfi akar lenni.”

Gábor

“Köszönöm a tréninget, nagyon sokat tanultam és egyben fel is töltött a tegnapi este!

Kíváncsisággal és a fejemben kérdőjelekkel érkeztem a helyszínre, hogy a gyakorlatban hogy fog kinézni a tréning. De mint kiderült aggodalomra nem volt semmi ok. A helyszín, az egész légkör (oktató, modell és a résztvevők) teljes nyugodtságot, természetességet árasztottak. Mintha egy péntek este összefutottunk volna régi ismerősökkel. A masszázs oktatás felépítése tökéletes, könnyen megjegyezhető, gyorsan elsajátítható, mégis rendkívül hatásos mozdulat-sorok egy komplett egészet adnak. Bátran ajánlom mindenkinek!”

Zsolt

“Szia Imi!

Nemrégiben vettem részt a kiscsoportos joni masszázs tanfolyamodon. Nem vagyok fiatal de ilyen vagy ehhez hasonló oktatáson még nem voltam. Ezért nagy kíváncsisággal és izgalommal vártam a megbeszélt időpontot!

Az oktatáson végig azt hangsúlyoztad, hogy ez egy masszázs,  ez a dolog nem a sexről szól. Az energia átadása, átvétele, összpontosítása a fő cél! A jelentkezésemkor leírtam, miért szeretnék részt venni az oktatáson és a visszaigazolásod szerint a problémámra lehet megoldás a joni masszázs elsajátítása.

Az oktatáson jól éreztem magam az oldott légkör, a jó hangulat átsegített a kezdeti lámpalázon. A gyakorlati oktatás mégis nagy meglepetést hozott. Bár nekem nehézséget okozott, hogy végig térdelni kellett / ízületi problémám van/ de olyan természetességgel mutattad be a gyakorlatokat, hogy semmilyen feszültséget nem éreztem. Pedig egy teljesen meztelen  nem mellesleg nagyon szép és kifogástalan alakú modellen dolgoztunk.

A tanfolyam végére kellemesen lefáradtam. El kell mondanom, hogy több mint 40 éve házasságban élek és még nekem is nagyon hasznosnak  bizonyult a tanfolyam. Szerintem a középiskola végén már oktatni kellene ezt az anyagot.

Személyes véleményem a joni masszázs és a sex nem igazán válik ketté, ezért valóban segíthet az én otthoni problémám megoldásában. /modell levetkőzésekor volt erekcióm, azonban a foglalkozás közben egyszer sem éreztem ezt az érzést/

Köszönöm Neked és Segítődnek ezt a magas színvonalú közérthető előadást.

Gratulálok és minden jót kívánok!”

János


Lingam masszázsról:

“Kedves Brigi! Még egyszer köszönöm a tegnapi előadásotokat, nagyon inspiráló volt! Igazán lelkesítő, amikor olyan emberekkel találkozom, akik a tantrával foglalkoznak.” Gábor


“Kedves Brigitta, Még egyszer köszönöm a tegnapi előadást, beszélgetést és bemutatót, nagyon kedves és intim hangulatú volt, emlékezetes lesz számomra.” Andor


“Szia Brigi ! Jó volt nálatok ! ahogy gondoltam, kaptam válaszokat….bár még van pár kérdés, meg lesz is….a feleségemnek is nagyon tetszett, bár máshogy élte meg….biztosan megyünk még ! a Nap süssön rád !” Géza


“Szia Brigi! Nagyon köszönöm a tegnapi masszázst. Sokat tanulok Tőled.
Kikapcsolni a személyes én részemet, és csatornává válni egy nálam érettebb, intelligensebb energiára.
Tudom, hogy ez nem mindig könnyű egyikünknek sem.” Bence, 29


“Kedves Brigi ! Ez a masszázs most is terápia, önismeret és művészet számomra.
Ahogy masszírozol, ez művészet.” Attila


“Kedves Brigi! Köszönöm a masszázst, nagyon nagy élmény volt! Az érintésed nagyon finom, a lélekig hatol.” Dávid


Elérhetőségeink:

Balatoni Brigitta

Tel.: +36 30 273 8959
E-mail: brigi@intimter.hu
1054 Budapest, Szemere u. 19. V/2. kcs: 32

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close