Tudatos Szexualitás és Intimitás Alaptanfolyam

IntimTÉR Studió 05
A Tudatos Szex Alapítvány célja haladó szemléletű szex-pozitív kultúra megteremtése Magyarországon. Módszerünk, hogy gyakorlatorientált, nyitott és elfogadó, biztonságos közegben megélheted azt, aki valóban vagy és/vagy lenni szeretnél, természetesen nemre és szexuális orientációra való tekintet nélkül.
Az alaptanfolyam során tisztázzuk magunkban és egymás között, hogy mit jelent számunkra a szexualitás és mit az intimitás. Mi a különbség, vagy az egyezőség a szeretet és a szerelem érzése között. Miben térnek el, vagy éppen miben, hol érnek össze. Önismereti gyakorlatok mentén ráláthatsz arra, hogy milyen dinamikák alapján éled meg a szexualitásodat és miként az intimitást. Támogatunk abban, hogy biztos alapokat építhess és/vagy erősítsd a szexuális energiádat.

 

Segítséget nyújtunk, hogy tovább mélyítsd az őszinte, tiszta kapcsolatot önmagaddal és másokkal.
Segítséget nyújtunk abban, hogy erősödjön benned az önfelvállalás vágya, miáltal teljesebben vagy képes kommunikálni a vágyaidat, és meghúzni a határaidat.
Nem orgiázunk, ez a program nem erről szól! Viszont szól önszeretetről, elfogadásról, önfelvállalásról, testtudat fejlesztésről, vágy és határ felfedezésről. A programon lehetőség nyílik a tiszta, őszinte, erőszakmentes kommunikáció gyakorlására.
Mindezt sajátélmény alapú előadással fűszerezzük a játékos és mélyebb folyamatú programok között, amiben természetesen meditáció és légzés technikák is megjelennek. Tesszük mindezt azért, hogy a nő, Nővé a férfi pedig Férfivé váljon. Létrehozunk egy olyan energiateret, ahol mindez megjelenhet, ezáltal erősödve bennünk a képesség ezen minőségek emelésére, megélésére.
Az alaptanfolyamot vezeti: Balatoni Brigitta és Hegedűs Zoltán
Asszisztens: Mogyorósi Kata
Program:
péntek 18.00-22.00
szombat 10.00-19.00
vasárnap 10.00-19.00
a hétvégi napokon egy óra ebédszünettel.
Hozzájárulás: 45.000 Ft, mely az étkezést nem tartalmazza.
Jelentkezésedet 7.000 Ft előleg utalásával tudod véglegesíteni, melynek részleteiről válasz e-mailben fogunk tájékoztatni.
Alaptanfolyamunk párkapcsolat esetén is egyénileg javasolt, mert fontos, hogy mennyire vagytok képesek önmagatokra figyelni és nem a másikra, hogy mennyire befolyásolhatjátok egymást és magatokat egymás jelenlétében. Mennyire tudjátok beleengedni magatokat a saját folyamataitokba, ha jelen van a párotok is.
Igény esetén indítunk kifejezetten pároknak is alaptanfolyamot, jelezzétek az igényt, hogy létrejöhessen!
A csoport létszáma korlátozott, maximum 16 fő jelentkezését várjuk. A jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadjuk el, utána várólistára tudunk felírni.
A facebook jelentkezés nem elégséges! A workshopra való jelentkezést csak e-mailben tudjuk elfogadni, amiben kérjük add meg a teljes nevedet és telefonszámodat.
Jelentkezési határidő május 3. Mivel a részvételt megelőzi egy kérdőív kitöltése, amelyre adott válaszok befolyásolhatják a programtervet. Így válhat még személyreszabottabbá az alaptanfolyam.
További információ és jelentkezés:
jelentkezes@tudatosszex.hu 

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.