Tamás

Üdvözöllek!

Tamás vagyok, tantra jóni masszőr.

Az önismereti, önfejlesztési utamra 2013-ban léptem, s annak egyik állomása a testemmel való viszonyom, ismereteim, minél jobb megismerése, elmélyítése. Ennek az útnak az egyik állomásán jutottam el 2019 tavaszán ajánlás útján először Brigihez. Különleges élményben volt részem, amit azóta többször is sikerült általa megélnem.

Határozatottan állítom, mind önismereti, mind magánéletében nagy fejlődést köszönhetek a masszázsnak.

2019 nyár végére döntöttem úgy, hogy megtanulom eme masszázs fortélyait és ha úgy alakul, akkor komolyabban is szeretnék ezzel foglalkozni. Azóta sokszor, sokakat sikerült a masszázs örömével megajándékoznom, egytől-egyig csupa klassz tapasztalással, tapasztalattal távoztak, napok elteltével további kellemes visszajelzésekkel bizonyítva jótékony hatását a kezelésnek, melyek csak megerősítettek abban a hitemben, hogy ezzel bizony dolgom van.

Az önként jelentkező hölgyek többsége mára már törzsvendégként tér vissza újabb tapasztalatok és fejlődés reményében. Így úgy határoztam, nem csak „hobbi” szinten szeretnék a jövőben a masszázs által adni.

Bízom benne Neked is tudok olyan tapasztalást nyújtani, akár blokkokat oldani, mellyel már régóta dolgozol, foglalkoztat.

Bátran, bizalommal hívj, vagy írj az alábbi elérhetőségek egyikén! 

📱 +36 70 231 1961

📧 tamas@intimter.hu

Nagy Szeretettel Várlak!

Tamás

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.