Tamás

Üdvözöllek!

Tamás vagyok, tantra jóni masszőr.

Az önismereti, önfejlesztési utamra 2013-ban léptem, s annak egyik állomása a testemmel való viszonyom, ismereteim, minél jobb megismerése, elmélyítése. Ennek az útnak az egyik állomásán jutottam el 2019 tavaszán ajánlás útján először Brigihez. Különleges élményben volt részem, amit azóta többször is sikerült megélnem.

Határozatottan állítom, mind önismereti, mind magánéletemben nagy fejlődést köszönhetek a masszázsnak.

2019 nyár végére döntöttem úgy, hogy megtanulom eme masszázs fortélyait és ha úgy alakul, akkor komolyabban is szeretnék ezzel foglalkozni. Azóta sokszor, sokakat sikerült a masszázs jótékony hatásaival megajándékoznom, kivétel nélkül pozitív tapasztalással, tapasztalattal távoztak, napok elteltével további pozitív visszajelzésekkel bizonyítva jótékony hatását a kezelésnek, melyek csak megerősítettek abban a hitemben, hogy ezzel bizony dolgom van.

Az ismertségi körömből jelentkező hölgyek többsége mára már törzsvendégként tér vissza újabb tapasztalatok és fejlődés reményében. A visszajelzések, eredmények hatására, hoztam egy döntést, a barátaimon kívül, másoknak is szeretnék a jövőben a masszázs által adni. Így 2021 január elején csatlakoztam az IntimTÉR masszőri csapatához.

Őszintén bízom benne Neked is tudok majd olyan tapasztalást nyújtani, akár blokkokat oldani, mellyel már egy ideje dolgozol, foglalkoztat.

Kapcsolatba lépni velem első körben írásban tudsz, bátran, bizalommal írj e-mailt a tamas@intimter.hu -ra! Számomra természetes, hogy megkeresésed, leveled maximálisan diszkéréten, bizalmasan kezeljem, így ebben biztos lehetsz!

Hálásan Köszönöm előre is belém vetett bizalmad!

Várom megkeresésed, Sok Szeretettel&Öleléssel Várlak!

Tamás

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.