Bindu

 

Testem tudatos fejlesztésével rúdugróként kezdtem foglalkozni, de ekkor még hiányzott belőlem a koncentráció és belső béke képessége, ezért nem tudtam eljutni az olimpiára, amire mindennél jobban vágytam.

A sportsérüléseim indítottak el 1990- ben, hogy belemélyedjek a jóga és meditáció ősi művészetébe.

10 évet egy indiai mester, Sri Chinmoy tanítványaként tanultam a meditáció alapjait, szerzetesi életmódban élve, gyakorlolva a spirituális fegyelmet. Testemet jógával és maratoni futásokkal edzettem.

Mesterem elhagyván családot alapítottam, mert úgy éreztem, hogy az aszketikus, elvonult életformában már nem tudok tovább fejlődni.

Újabb életszakaszok következtek: megismerkedtem a női bölcsességgel, a  tantrikus szerelemmel és gyermekeim ártatlanságának tanító erejével.

2002-ben megkaptam az alternativ mozgás- és masszázsterapeuta oklevelemet és azóta jóga és meditáció oktatóként és masszázsterapeutaként dolgozom.

A természet és a barlangokban eltöltött elvonulásaim során kaptam meg azokat a beavatásokat, amik megérlelték bennem a Binduval, – mint a megnyilvánulatlanba vezető legfelsőbb kapuval – való elmélyült kapcsolatomat:

A szent egységet ön-MAG-ammal.

Megéléseim és tanulmányaim által neked is szívesen adok útmutatást és eszközöket

Tantra az életemben:

Először egy különleges megismerkedés során, egy masszázson keresztül avatódtam be a tantrába.

A női és férfi energiák úgy kapcsolódtak össze nemi szervi érintés nélkül, hogy egy olyan orgazmikusság indult el bennem, ami megváltoztatta az életem, és egy mélyebb dimenziót nyitott meg, mint addig a jógával és meditációval vagy bárki mással megélhettem.

 

Ennek során egy olyan tantrikus párkapcsolatba kerültem bele, ahol megtanultam a szexuális energiák áramoltatását, megtartását, túllépve a régi egos mintáimon. Megtapasztaltam, hogy egy érzéki bölcsességgel rendelkező tudatos nő, hogy tudja a férfi mintákat átalakítani, tantrikussá tenni, hogy figyelmét önmagán belül tökéletesítse, így képviselve a magmegtartás legmélyebb szintjeit, ami már nem csak a fizikai mag visszatartásáról és keringetéséről szól, de a legfelsőbb tudatállapot felé való törekvésről és az abban való benne maradásról.

Ma már  jogáimat,  meditácioimat és az élet egyéb tevékenységeit is ez az elv irányítja, és egy külső személlyel való fizikai szexualitás helyett az önmagamban lévő polaritások harmoniája vált elsődlegessé.

Feladatomnak tekintem ezeknek a tapasztalatoknak a továbbadását, hogy mások is megélhessék önmagukon belül a teljesség táncát.

Elérhetőség:

 📱 +36 30 593 7314

📧 szigipeter@gmail.com