Hitvallásunk

Támogatunk az önmagaddal való kapcsolódás mélyebb megtapasztalásában, ezáltal a szexualitásod, valamint a kapcsolataid tudatosabb megélésében. Hozzásegítünk a vitális és szexuális energiáid felemeléséhez a szív terébe, amivel megnyílhatsz és töltődhetsz is.

Az IntimTÉR létrehozását az a gondolat ihlette, hogy teret adjunk olyan tevékenységeknek, amelyek hozzásegítenek önmagunk megismeréséhez, ezáltal kapcsolatainkban az intimitás elmélyítéséhez, valamint a szexuális energia, mint gyógyító és teremtő energia megébresztéséhez.

A TÉR célja, hogy olyan módszerek használatát ismerd meg, amelyek lehetőséget biztosítanak számodra az önismereted fejlesztésére, a múltban átélt traumák és blokkok feldolgozására, a tudatosságod fejlesztésére és ennek hatására a jelen és a jövőbeli események tudatos megélésére és megteremtésére.

Nagy hangsúlyt fektetünk az intimitással és a szexualitással kapcsolatos elakadások feldolgozására, hiszen a szexuális energia a rendelkezésünkre álló legerőteljesebb energia. Ezt az erőt használva növelheted testi, érzelmi és spirituális tudatosságodat. Az ezt elősegítő masszázstevékenységeken, valamint az önismereti csoportfoglalkozásokon túl a rendelkezésünkre álló technikákat tanfolyamok keretében tesszük hozzáférhetővé mindenki számára.

Csoport foglalkozásainkon megtapasztalhatod, hogy hogyan mélyítsd tovább érzéki és lelki szinten egyaránt szexualitásod, valamint a kapcsolatodat társaddal és önmagaddal játékos, örömteli módon.

Szeretettel várunk egyéni és csoportos programjainkon, akár partnereddel együtt is!

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.