Rólunk

A “Miértünk”

Támogatunk az önmagaddal való kapcsolódás mélyebb magtapasztalásában, ezáltal a szexualitásod, valamint a kapcsolataid tudatosabb megélésében. Hozzásegítünk a vitális és szexuális energiáid felemeléséhez a szív terébe, amivel megnyílhatsz és töltődhetsz is.

Az IntimTÉR létrehozását az a gondolat ihlette, hogy teret adjunk olyan tevékenységeknek, amelyek hozzásegítenek önmagad megismeréséhez, az önmagaddal való mélyebb kapcsolat kialakításához, ezáltal kapcsolataidban az intimitás elmélyítéséhez, valamint a szexuális energia, mint teremtő energia megébresztéséhez,

A TÉR célja, hogy lehetőséget biztosítson mindenki számára az önismeret fejlesztésére, a múltban átélt traumák és blokkok feldolgozására, a tudatosság fejlesztésére és ennek hatására a jelen és a jövőbeli események tudatos megélésére és megteremtésére.

Hogyan?

Nagy hangsúlyt fektetünk az intimitással és a szexualitással kapcsolatos elakadások feldolgozására, hiszen a szexuális energia a rendelkezésünkre álló legerőteljesebb energia. Ezt az erőt használva növelheted testi, érzelmi és spirituális tudatosságodat. Az ezt elősegítő masszázs tevékenységeken, valamint az önismereti csoportfoglalkozásokon túl a rendelkezésünkre álló technikákat tanfolyamok keretében tesszük hozzáférhetővé mindenki számára.

Csoport foglalkozásainkon megtapasztalhatod, hogy hogyan mélyítsd tovább érzéki és lelki szinten egyaránt szexualitásod, valamint a kapcsolatodat társaddal és önmagaddal játékos, örömteli módon. Szeretettel várunk egyéni és csoportos programjainkon, akár partnereddel együtt is!

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.