Tudatos Szex Alaptanfolyam

IntimTÉR Studió 05

Az Alapítvány célja haladó szemléletű szex-pozitív kultúra megteremtése Magyarországon. Módszerünk, hogy gyakorlatorientált, nyitott és elfogadó, biztonságos közegben megélheted azt, aki valóban vagy és/vagy lenni szeretnél, természetesen nemre és szexuális orientációra való tekintet nélkül.
Amikor jelen vagyunk, a saját erőnkhöz férünk hozzá, ami egy olyan állapot, amelyben nem azon aggódunk, hogy mások milyennek látnak minket, hanem hogy a legjobb verziónkká váljunk.

Helyreállíthatjuk a valós önképünket, ezzel az önértékelésünk is változik, illetve az érzékelésünk és szexualitásunk is kiteljesedik.

Az Alapítvány holisztikus megközelítése a szexualitást az emberi lehetőségek tág tereként értelmezi. Lényeges készségeket tanítunk, amelyek némi gyakorlással azt a lelkiállapotot eredményezik, amely lehetővé teszi, hogy magabiztosan és meggyőzően viselkedjünk komoly téttel járó helyzetekben. Ezáltal képessé válunk partnerkapcsolataink kielégítőbb és felelősebb alakítására is.

Az alaptanfolyam során érintjük az integrált, tudatos szexualitás elsajátításához szükséges 4 fő témakört: a kommunikációt, szexualitás-intimitás témakörét, a testtudatosságot és a női-férfi dinamikák területét. Az alaptanfolyam segítségével egy mély önismereti tudásra tehetsz szert.

Szexuális energiánkat eszközként használva megtesszük az első lépést azon minőségek kifejlesztésében, melyek megmutatják a szexuálisan, érzelmeiben egészséges, felszabadult, felnőtt emberhez vezető utat – meghaladva a szégyen, bűntudat és félelem érzéseit – mindazt, ami eddig korlátozott minket önmagunk kibontakoztatásában.

Biztonságos, védett keretek között szakmailag és érzelmileg felkészült fejlesztők által lehetőséget kínálunk ahhoz, hogy szexuális potenciálunkat tudatosan vezetve, növelve képessé váljunk a függőségeinket és hiányszükségleteinket feloldva elköteleződni az orgazmikus élet szabadsága és önállósága mellett.

Tematika:
– testünk elfogadása
– orgazmikus test aktiválása, felszabadítása, blokkok oldása
– szexuális egyéniségünk felfedezése
– integrált szexuális világkép és az egészséges szexuális énkép
– a bennünk élő maszkulin és feminin dinamika
– szexuális és intim határok, választások, konszenzusok

A workshopot vezeti: Balatoni Brigitta és Hegedűs Zoltán
Segítő: Mogyorósi Katalin
Hozzájárulás: 45.000 Ft, mely az étkezést nem tartalmazza

Program:
péntek 18.00-22.00
szombat 10.00-19.00
vasárnap 10.00-19.00
a hétvégi napokon egy óra ebédszünettel.

Helyszín: IntimTÉR 11.ker. Cseresznye u. 60.

A workshopra való jelentkezést csak e-mailben tudjuk elfogadni, a facebook jelentkezés nem elégséges! Jelentkezésedet 7.000 Ft előleg utalásával tudod véglegesíteni, melynek részleteiről válasz e-mailben fogunk tájékoztatni.
A csoport létszáma korlátozott, maximum 16 fő jelentkezését várjuk. A jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadjuk el utána várólistára tudunk felírni.

További információ és jelentkezés:

jelentkezes@tudatosszex.hu 

 

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.