Kérdezz és felelek ….

Előadással egybekötött interaktív beszélgetés.

A program elsődleges célja, hogy betekintést adjon és megismertessen a tantrikus masszázs azon belül pedig a jóni és a lingam masszázs alapjaival, valamint annak gyakorlati és elméleti hátterével. Beszélgetünk az érintés szerepéről és fontosságáról.

Mivel a masszázs során hangsúlyt fektetünk az intimitással és a szexualitással kapcsolatos problémák feldolgozására, ezért ez a témakör is szerves részét képezi az előadásnak. Ezen keresztül pedig beszélünk a férfi, illetve a női szexualitásról, illetve annak jellegzetességeiről.

Érdekes kérdések… Te is tehetsz fel bármilyen kérdést. Minden kérdésre válaszolunk..

Nálunk nincs tabu, nincs olyan, amiről nem beszélünk. Küldd el a kérdésed emailben.

Bemutatkozunk, megnézhetitek hol dolgozunk és milyen környezet várja a vendégeinket.

Ki válaszol? 
Balatoni Brigi

„Pár évvel ezelőtt egy ihletett állapotban kaptam azt a feladatot, hogy hozzak létre egy intimitással és szexualitással foglalkozó központot.”

A hely az IntimTÉR nevet kapta.

„Ekkor már jó ideje foglalkoztam a tantrikus filozófiával, ami az egész életemet áthatotja és meghatározza. Az eltelt évek alatt sok mindent tanultam és tanulok a mai napig, amik hozzásegítenek önmagam mélyebb megismeréséhez és a tapasztalatok hiteles átadásához.

Az IntimTÉR azért jött létre, hogy olyan szolgáltatásokat és eszközöket kínáljunk neked, amelyek hozzásegítenek a szexualitásod tudatosabb megéléséhez és a szexuális energiáid megébresztéséhez.”

Miért is beszélünk erről…?

A szexuális energia a rendelkezésünkre álló legerőteljesebb energia. Ezt az erőt használva növelheted testi, érzelmi és spirituális tudatosságodat. A tantra egy eszköz, amely az életünk minden területén megtanít a feltétel nélküli szeretetre, épp ezért a tantra a szexet csak közvetítő eszközként használja. Az ebben a formában megtapasztalt szexualitás hozzásegíti a nőket az orgazmuskészség kialakításához, illetve növeléséhez, valamint a férfiakat az elnyújtott, hosszú ideig tartó, intenzív szexuális élmények átéléséhez. Ennek a technikának az elsajátításával az ember jobb szeretővé válik és több örömöt nyújt számára (és partnerének) a szexuális kapcsolat. Az előadás során lehetőség van kérdéseket feltenni.

Az előadás és a beszélgetések során egy következő témákat fogjuk érinteni:

• Mi a tantra?
• Miből áll egy tantra masszázs?
• Beszélgetés a lingam masszázsról, vagyis egy férfi nemiszerv masszírozására.
• Jóni masszázs, a női nemiszerv masszírozása.
• Az orgazmus.
• Az érintés szerepe.
• Megnyílás és bizalom.
• Intimitás a kapcsolatokban.

Időpont: 2018. szeptember 20. 18:00 – 20:00

Helyszín: Budapest, XIII. Pannónia utca 6.

Belépőjegy: 1000 Ft/fő

A terem befogadóképessége korlátozott, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: info@intimter.hu

Mindenkit szeretettel várunk!
Balatoni Brigi

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.