Szakrális Szeretkezés Titkai

2021.09.11. 10:00-20:00

Előadás és gyakorlati útmutatók 1.
(Betekintés a spirituális szeretkezés titkaiba ősi szexuális kultúrák gyakorlatainak segítségével)

IntimTÉR Studió 05

Szeretettel várunk egy olyan különleges foglalkozássorozatra, amely segítségével belelàthatunk abba a világba, ahová talán lelkünk mélyén mindig is benne voltunk vagy szeretnénk lenni:

-Ahol vágyainkra úgy tekintünk, mint a legszentebb tűzre, aminek őrzői vagyunk. 
-Ahol a szexualitásról való elképzelésünk akár gyökeresen megváltozik.
-Ahol  betekinthetünk  az órákig tartó  gyönyörteljes egyesülésbe, amiben test és lélek összefonódik. 
-Ahol saját magasabbrendű hallhatatlan tudatosságunkkal kezdjük el azonosítani magunkat, s mégis a legnagyobb alázattal hajlunk meg minden előtt… 

– A szexet szeretkezésre, a szeretkezést szerelmeskedésre váltjuk.  Szenté avatjuk a teremtő erőnket és elkezdjük megtanulni felajánlani egónkat az isteni szerelem oltárán… 
– Elkezdjük tanulni, hogyan kell tudatossá tenni a cselekedeteinket társunk érintése közben is.
– Kipróbáljuk milyen érzés olyan szertartásokat végezni, ahol egymás isteni minőségét próbáljuk meglátni a társunkban.
– Megnemesítjük gondolatainkat, és gondolataink által olyan világot teremtünk, amiben hallhatatlan lelkünk szívesen tartózkodik. 
– Rálátunk hogyan kell felemelni a csupán ösztönös állati sóvárgást vagy az ürítésre való  késztetést egy magasabb dimenzióba. 
-Belenézünk hogyan tudjuk életerőnket kreativitásra, teremtésre, spirituális fejlődésre, vagy akár gyógyításra használni.
-Tanulunk természetes teljes testre kiterjedő energiaáramlást segítő és magömléskésleltető valamint női és férfi magmegtartó gyakorlatokat, multiorgazmus felé vezető technikákat, masszázsokat, jógikus, tantrikus és taoista meditációkat, légzéseket, ászanákat. 

Nem instant tudást fogunk kapni egy-egy nap alatt,  hanem elindulunk egy olyan ösvényen, ami kinyithatja kapuinkat a szakrális szeretet lépcsőin felfelé a  magasságokba.

A tanult gyakorlatokat otthon  kedveseddel  tudod alakalmazni testi-lelki intim kapcsolódásaitok során, de önálló gyakorlatokra is kapsz útmutatásokat, ami fejleszti a szexuális energiák irányításában való jártasságod.  

A foglalkozás elméletből és partnereddel való gyakorlatból áll.

A közös gyakorlatok a tradicókat figyelembe véve nagyon felépítettek, fokozatosak, biztonságos, meditativ, barátságos közegben a résztvevők határainak tiszteletben tartásával történnek. 

Nem fogjuk közösen a nemi szervek fizikai aktusát gyakorolni a foglalkozás ideje alatt, arra az útmutatások alapján otthon tudtok sort keríteni. 

A részvevőknek lehetőségük van folyamatosan és utólag is kérdezni, és megosztani tapasztalataikat  a későbbiek folyamán is. 

Lehetőleg kedveseddel  érkezzél, akivel egyébként is gyakorolni szándékozol, vagy valakivel, akivel kellemesen érzed magad intimebb helyzetben is. Ha egyedül jönnél, és bevállalod a random partnert, akkor meg kell várnod, hogy a jelentkezők között tudjunk neked valakit találni. A nap első felében partner nélkül is van lehetőség részt venni. (10:00- 15:00)

 

Részvételi hozzájárulás: 25000/fő/egész nap,
8000/fő/nap első része (10:00-15:00)

 

 

Részletes program:

10:00-11:00  közös kör,a szent tér megteremtése, bemutatkozás

11:00-12:00 rövid elmélet a szent szexualitásról és a szexuális energiák áramoltatásának művészetéről

12:00-14:00 Testtudatos bemelegítés, egyéni és páros ászanák, jógikus légzőgyakorlatok az energiák felébresztésére és áramlásának megsegítésére. Taoista gyógyító szerelmi technikák alapjainak gyakorlása. 

14:00-15:00 Közös ételfelajánlás és érzéknyitó ebédszertartas

15:00-16:00 Szer-elem-be-vezető szertartás az egymas  felé való  tisztelet, bizalom és szeretet megerősítésére. 

16:00-19:00 Tantrikus masszázs alapok az energiavonalak tanulásával, a gerinc melletti csatornak, csakrák megnyitásával, összehangolásával. 

Ellazulas és meditativ állapot elősegítese a test-lélek-szellem harmóniája érdekében. Az érzékek tudatosítása, a délelőtt tanultak elmélyítése, a mag stabilizálásának és áramoltatásának alapjai érzéki érintések és kapcsolódások során. 

19:00-20:00 záró kör, tapasztalatok, kérdések

 

A foglalkozást vezeti:

Tamás Kinga
(jóga-,tánc-, tudatos érintés oktató, masszőr, életmódtanácsadó, több, mint 20 éve a szeretkezés spirituális vonulatainak, valamint a tantra és egyéb önkereresési utak gyakorlója)

 

Jelentkezés és információ:

📱 +36 70 265 6656 (kérlek ne smst küldj, hanem hívj) 

📧 kinga@intimter.hu

 

Bemutatkozóm: ITT találod!

 

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.