Nőiesség ébresztés, avagy a belül lévő Istennő

Női kör, amiben a nők egymást támogatva ébrednek ÖnMAG(j)ukra.

A tavasz első hírnöke a hóvirág, aminek fehér szírmai a Leány-Szűz istennőt szimbolizálják.  A téli hónapok befelé fordulása után lehetőséget kapunk arra, hogy átgondoljuk az elmúlt időszak tapasztalásait és levonjuk a megfelelő következtetéseket, Ezen a hétvégén a Leány-Szűz istennő minősége ad nekünk erőt az újrakezdéshez és az aktív teremtéshez. Az istennőnek szentelt szertartással ezt az istennői energiát fogjuk megidézni, valamint ezzel az erővel fogunk kapcsolódni.

A nőiesség megébresztése során rátalálunk és tudatosítjuk női esszenciánkat.

Az elvonulás alkalmával olyan eszközöket próbálunk ki, amik a bennünk élő női minőségeket segítenek kibontakoztatni és a felszínre hozni. A saját nemi jellegünkkel való azonosulás, azaz a női minőségeink megélése automatikusan hozza a vonzerő és a magával ragadó kisugárzás megjelenését. A karizmatikus személyekre jellemző tulajdonságok megébredését fogod tapasztalni és ez az élet minden területét pozitívan fogja áthatni. Fontosnak tartom, hogy a nőiesség megélésében korlátozó energetikai blokkokat feloldjuk. Az elvonuláson lényeges, hogy mindezt biztonságos keretek között tudod megélni

Minden résztvevő magához képest fejlődik és ér el eredményeket, ugyanakkor a csoporban való részvétel erőteljesebb fejlődést tesz lehetővé, mint az egyéni gyakorlás, mivel a résztvevők energiája összeadódik, így nagyobb teret tudunk nyitni, ami inspirálóan hat mindenkire.

Az elsődleges cél az, hogy olyan eszközrendszereket, gondolkodási struktúrákat sajátíts el, amit aztán a mindennapi tevékenységekbe is át tudsz ültetni, elősegítve ezzel egy felszabadultabb és harmónikusabb élet lehetőségét.

Tematika (témák, amiket érinteni fogunk)

Zarándokút Pilis Női Gyógyító helyére.

– női archetípusok

– a szakrális nő

– női – férfi szerepek

– saját testünk tudatosítása

– tantra szellemiségére épülő gyakorlatok (jóga, meditáció, mantrák, mudrák, bandhák stb.)

– csakra harmonizáció

– intimitás és szexualitás

Időpont: 2019. 03.08. – 2019. 03.10.

Hozzájárulás: 45 000 Ft

Helyszín: Pilisszentlélek

 

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.