Lingam masszázs oktatás hölgyeknek

Az oktatás időpontja:
2018.11.08. 17:00-21:00    

Hozzájárulás: 25 000 Ft/fő

Helyszín: IntimTÉR (Bp. Jókai utca 38.)

Jelentkezés: info@intimter.hu email címen.

Miről fogunk beszélni?

A férfi és női természet közötti különbségekről. Megismerheted a test alapvető erogén zónáit. Szó lesz az érintések fajtáiról és hatásairól. Megtanulhatod azt, hogy hogyan tudod partneredet olyan különleges élménnyel megajándékozni, amely által az egyetemes férfi minőség könnyedén alá tud ereszkedni rajta keresztül. A férfiasság megjelenése mentén bennünk is harmonikusabban nyilvánul meg az egyetemes nőiesség, így emelkedettebb szexualitásban lehet részünk partnerünkkel. Mindez az átlagostól eltérő, intimebb viszony kialakítását teszi lehetővé.

Miért beszélünk erről?

A legtöbb férfinak szüksége van arra, hogy úgy érezze Ő irányít, emiatt az orgazmus problémát okozhat neki, hiszen az orgazmus pillanatában teljesen önfeledt állapotba kerül. Sokszor a férfi szorong a teljesítménye miatt, ami korai magömlést, vagy impotenciát eredményezhet. Jellemzően egy szexuális együttlét alatt egy intenzív élményt adó orgazmusa van, ami után álmosnak és kimerültnek érzi magát. Nőként segíthetünk a férfinak abban, hogy szexuális energiáját érdekesebbé tegyük, ne akarjon attól a lehető legrövidebb időn belül szabadulni – a magömlés során – és, hogy megtanulja a csúcspont késleltetését és át tudja adni magát ennek az energiának.

Miről szól az oktatás?

Szakrális tér megteremtése.
Hogyan készítsük elő a teret, hogyan alakítsunk ki meghitt légkört és mivel készítsük elő magunkat?
Rituálé, szertartásos üdvözlés.
A partnerünk felkészítése a masszázs fogadására. Összehangolódás.
A szexuális energiát ébresztő, teljes testet érintő érzéki, simogató mozdulatokból álló masszázs.
A különböző érintések típusainak megtanulása, gyakorlása.
A Lingam, azaz a férfi varázsvesszejének felébresztése.
Késleltetési technikák elsajátítása az örömtelibb együttlétért.

A tanfolyamot rövid beszélgetéssel indítjuk, aminek során elmondom, hogy mi az oktatás menete, beszélgetünk kicsit a tantráról, valamint a női és férfi szexualitás sajátosságairól. A két nem között lévő különbségekről és egyéb érdekességekről.
Őszintén és nyíltan beszélgethetünk a bennünk felmerülő kérdésekről, hiszen csak nők leszünk együtt és köztudott, hogy a nők támogató ereje egymás segítésében óriási jelentőséggel bír. Ilyenkor a női energiák összeadódnak, ami rendkívüli emelő, oldó hatást eredményez.

Ezt követően térünk rá magára a gyakorlati képzésre, amihez úgymond „Élő” modell áll a rendelkezésünkre, akin a mozdulatokat megmutatom és neked is lehetőséged lesz a masszázs gyakorlására. A modell segítségével azonnali visszajelzést kapsz a mozdulatok milyenségéről. Ebben segítenek a modell testének reakciói és természetesen segítek én is. Célom, hogy ne pusztán a technikát tanuld meg, hanem egy készségszintű elsajátításban legyen részed, tehát ne fejből csináld a mozdulatokat, hanem érezz rá a masszázs lényegére, hogy szívből, érzésből tudd majd azt partnerednek adni.

Szeretettel várunk minden hölgyet!

Balatoni Brigitta – tantra masszázsoktató

Bejelentkezés lingam masszázs oktatásra: info@intimter.hu

Mit mondtak azok akik már részt vettek?

“Kedves Brigi! Még egyszer köszönöm a tegnapi napot, nagyon inspiráló volt! Alig várom, hogy alkalmazzam a tanultakat.” Timi
“Kedves Brigitta, Még egyszer köszönöm a tegnapi oktatást, beszélgetést és bemutatót, nagyon emlékezetes lesz számomra.” Ági
“Szia Brigi ! Jó volt nálatok, ahogy gondoltam, kaptam válaszokat….bár még van pár kérdés, de nagyon sokat tanultam. A Nap süssön rád !” Évi

Elérhetőségem:
Balatoni Brigitta 
+36 30 273 8959

Az oktatás időpontja: 2018.11.08. 17:00-21:00    
Hozzájárulás: 25 000 Ft/fő
Helyszín: IntimTÉR / Bp. Jókai utca 38.

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.