Iszet (Izisz) Papnői Nőiségbehívó Szernap

IntimTÉR Studió 05
Izisz istennő, vagy ahogy az ókori Egyiptomban ismerték Iszet, a női minőség megtestesítője. Az egyik legjobban tisztelt női istenség, mivel egymaga jelenítette meg az összes női erőt.
Ízisz tanításai ma is érvényesek, hiszen ő az életet adó női őserőt testesíti meg. Egyesíti magában a termékenységet, a szépséget, a szeretetet és a bölcsességet.
Minden nőben ott van az ősanya, mint a gondoskodás, a szépség, a jóság és a szeretet gyökere és alapja.
Megérett az idő, hogy ehhez az ősi, tiszta forráshoz ismét hozzáférjünk és úgy tekintsünk magunkra, mint teremtőkre és higgyük el, hogy bármire képesek vagyunk.
A Szernap alkalmával Iszet papnői támogató jelenlétével hívjuk meg ezt az erőt, hogy minden résztvevőben életre keljen Izisz erejének istennői magja.
A beavatott Papnők az erőközpontok (csakrák) blokkjainak oldásával, imák és mantrák segítségével, a tűz minőség behívásával, a szerelem és szeretet megébresztésével és áramoltatásával egyéni és csoportos szertartások során segítenek hozzá, hogy az Iziszhez kapcsolódó minőségek benned is életre leljenek.


Hogy épül fel ez a nap?

– Iszet (Izisz) Istennő energiájának behívása
– Egyéni szerek (lélek masszázs, kristály kezelés (3.szem + szívcsakra), mirhás méhtisztító szertartás, személyre szóló csatornázott üzenet a tovább lépéshez szükséges elakadások feloldásának támogatására)
– Iszet (Izisz) Istennő beavató szertartása

A csoport összetételének megfelelően és a résztvevők igényeivel összehangolva menet közben a folyamat eszközei változhatnak.
A szertartásokat vezetik: Iszet Pappnői (Balatoni Brigi – Aarushi, Spitzmüller Kati, Barna Mária, Bobvos Cintia, Ács Annamária)

Időpont: 2021. 09.25. 9:00 – 16:00
Hozzájárulás: 21 000 Ft/fő
Helyszín: IntimTÉR Budapest, 11.ker. Cseresznye u. 60.

Regisztrálni IDE KATTINTVA tudsz!

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.