Ételkészítéssel fűszerezett játékos pártalálóra hívunk Titeket.

 

„A főzés rezgés, ami annyit jelent, hogy magában rejti mindazon érzelmeket, energiákat, benyomásokat, amelyekkel találkozott az alapanyag a főzés során. … Minden elfogyasztott étel hat rád, de nemcsak a testedre, hanem az érzelmeidre, a viselkedésedre, de még a látásmódodra is. … 
Dúdolj az ételnek, szórd szét a morzsákat az apró lényeknek, és legyél hálás, hogy kedved szerint táplálkozhatsz: ezt jelenti a főzés harmóniáját.” (László Krisztina)

A főzés, akár a szexualitás kreatív és teremtő tevékenység.
Az ételkészítés lehet ugyanúgy szakrális rítus, mint egy emelkedettebb hangulatú szexuális együttlét.
A keleti szemlélet szerint minden érzékszerv egy csakra működéséhez kapcsolható. Ennek megfelelően az íz érzékelés a 2-es csakrához, a szakrális csakrához társítható.
Ez az energiaközpont a szexualitással összefüggő érzéseket, viselkedési mintákat, minőségeket határozza meg.
A főzés és az azzal együtt járó ízélmények megtapasztalásakor közvetetten táplálod és harmonizálod szakrális csakrádat.
A főzéssel eltöltött hasznos, élvezetes idő alatt könnyedén kerülsz a jelenbe, az itt és most-ba.

A kapcsolatteremtés, egymás megismerése is oldottabban, szabadabban történik meg és az együtt eltöltött idő minőségivé, szórakoztatóvá válik.
A foglalkozás alkalmával az ismerkedés és a játékos egymásra hangolódás után nyers ételeket készítünk el együtt, tálaljuk, majd közösen elfogyasztjuk.
A nyers ételek előnye, hogy egyszerűen, főzés nélkül elkészíthetőek. Mivel az alapanyagok élő ételek, így tartalmazzák az egészségesebb emésztéshez szükséges összes enzimet, vitamint és ásványi anyagot.
A sejtjeinknek, szervezetünknek a megfelelő működéshez fontos, hogy minél több ilyen ételt, fogást fogyasszunk, persze kinek – kinek ízlésének megfelelően.
A nyers ételek hasznáról beszélgetünk, kaptok ötleteket, fortélyokat ismerhettek meg és az ételek receptjét is megkapjátok.

Helyszín: IntimTÉR
Időpont: 2023. november 19.
18: 00-22: 00 óra között

Hozzájárulás: 4.500 Ft.
Regisztráció:
info@intimter.hu

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Brigi

 

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.