Lingam masszázs

A lingam masszázs előtt tantra masszázzsal készítjük fel a tested és az érzékeid a nemiszerv maszírozásával járó intenzívebb élményre és átélésre. A tantra masszázs alatt a teljes testedet érintő érzéki, simogató maszírozással kedveskedünk neked. Lényegében az összes erogén zónádat átsimogatjuk, ami alatt felébresztjük a szexuális energiáidat. Ezután térünk rá a péniszed érzéki masszírozására, és a nemi szerveden lévő összes reflexzóna stimulálására.

A lingam jelentése fényoszlop, a fény botja, jádebot, lótusz-kard. A taoista Kínában a lingamot a test fontos gyógyító részének tekintik, amelynek éppen annyira szüksége van az érintésre, az ápolásra és a szeretetre, mint az emberi test többi részének. A lingam masszázs gyógyító, energetizáló hatással bír. Az ember által megszerezhető legmélyebb tapasztalatok egyike. A lingam a férfi varázsvesszője, ezért szeretetteljes odafigyelésre van szüksége, különben elveszti életerejét.

Tantra masszázs

A Tantrikus masszázs több ezer évre visszanyúló, a keleti bölcsek tanításai és tapasztalatai alapján kialakított masszázstípus. A szellemi tanítások szerint a test, a szellem és a lélek egy egységet alkotnak, ezért, ha valamilyen élmény, vagy hatás éri az egyiket az befolyással van a másik kettő működésére is.

A Test a Lélek Temploma, ezért a tantrikák alázattal fordultak felé.

A testet nem csupán isteniként látják, hanem olyan eszközként is tisztelik, amely képes eljuttatni minket a magasabb tudatosságba.

A tantra arra tanít, hogy nyílj meg, és válj érzékennyé a fizikai megtapasztalások, az érzékek által nyújtott örömök élvezetes sokféleségére.

Amikor már kialakítottad a fizikai érzetek, érzések iránti tudatosságot, az ennek nyomán jelentkező előnyök igen jelentősek lehetnek. Egyre jobban fogod tudni értékelni és élvezni a gyöngéd és finom érintéseket.

Azt a gyönyört, amit korábban csak a nemi szerveid ingerlése váltott ki belőled, most már az egész testedben megtapasztalhatod.

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.