Kinga

Hiszek az Áldásban. Hiszek a Szerelemben. Minden Valóság szentségében.

Hiszem, hogy a valóság egy nagy tükör, amit mindenki annak lát, amilyen ő maga. Hiszem azt, hogyha tiszta valóságot szeretnék, akkor először is magamat kell megtisztítanom. Kereső voltam kiskoromtól fogva. A lelket kerestem, az igazságot, a boldogságot, Istent. Utamat segítették mesterek, vallások és ideológiák, de legfőképpen saját belső vezetésem, valódi természetem, és a szívem útmutatásai alapján saját tiszta forrásomból próbáltam mindig élni. Külső mestereimet tisztelem, akik mind önmagam felé vittek és visznek egyre közelebb, és hasznos, sokszor életmentő útjelzőtáblákkal látnak el. Legelső és mai napig legigazabb mesterem a Természet, mely tisztaságával saját valódi természetünkre mutat rá, amiből legkönnyebb erőt meríteni, és megtalálni azt is, hogy kik is vagyunk valójában.

Gyerekkorom óta táncolok, s a táncok közül a hastáncban találtam meg leginkább magamat. Nagyon megtetszett benne az a felismerés is, hogy annak idején fiatalságom égető szexuális tűzét csodás áramlásba tudta vinni, a kundalíni felfele ágaskodását és beteljesülését, egész lényem boldogságát tudtam megérezni általa. Amolyan tantrikus beavatás mai napig nekem minden alkalommal a táncban való megnyilvánulás. A masszírozás, az érintés adása is valahogy mindig része volt az életemnek. Már egész gyerekként is szívesen gyúrkáztam a családom tagjait, később barátokkal masszíroztuk egymást, aztán partnerkapcsolataimban is testeink kilazítása, kényeztetése, felfedezése rendszeres programként segítette mindennapjainkat.

A masszázs, érintés, a test tiszteletteljes törődő szeretete szerintem az ember alapvető szükséglete. A testi érzetek tudatosítása ki tudja kapcsolni az elménket és csendet, békét tud teremteni, miközben -főleg, ha ez megfelelő hozzáértéssel történik-, gyógyitalig hat az egész szervezetünkre. Én szerencsére annak képességével vagyok megáldva, hogy kezeim maguktól is megtalálnak a testen olyan részeket, amiket lazítani érdemes, de reiki beavatásom és a masszazstanfolyamok, amiket elvégeztem még közelebb vittek ahhoz a tudatos érintéstechnikákhoz, amiket alkalmazok. Azt vallom, hogy attól igazán jó egy masszázs, ha egómentes, és ezt csak teljes odaadással lehet véghez vinni. A tantra masszázs kifejezetten ilyen kell, hogy legyen, s azért tud akár egy valódi beavatás lenni, azért tudunk átkerülni általa egy másik dimenzióba, tudatunk rejtett zugaiba, mert az isteni teremtő erőnek adjuk át az irányítást benne, miközben mégis pontosan tisztában vagyunk vele, hogy mit csinálunk. A masszőr egyszerre csatornája egy magasabbrendű tudatosságnak és egyszerre tudja elme szintjén is milyen vonalakon kell simítani és milyen pontokat kell nyomni. A másik embernek abban tudok segíteni tisztító, energetizáló fogásokkal, meditatív állapottal és nagy szeretettel, hogy saját teremtő erejéhez és önmagához kerülhessen közelebb. Ha valaki kifejezetten a szexualitását, vagy érzékelésének, vagy érintésének minőségét szeretné fejleszteni, akkor arra megbeszélés szerint személyre szabott programot dolgozok ki. Örömmel tölt el, ha része lehetek annak, mikor a Test, a Lelek és a Szellem összekapcsolóik az Egységben.

A masszázs olyan számomra, mint a tánc vagy a szeretkezés. A teljes önátadás és áramlás művészete. A tantra szellemisége és gyakorlatai 20 éves korom körül jöttek velem szembe, és rögtön otthon éreztem magam bennük, mintha csak hazatalálnék egy ismerős helyre, ahol ezer éveken át éltem volna. Bennem volt eredendően, de sokat kellett tanuljak, és gyakoroljak, míg kibontakozhatott. Először még nyersen, a szexualitásomon keresztül foglalkoztam vele azon vágyam szerint, hogy megnemesítsem alsó részeim sóvárgásait és átalakítsam valami békésebb, szeretetteljesebb megéléssé. Ahogy jártam ezen az úton, úgy finomodtak tapasztalásaim és haladtam egyre magasabb dimenziók felé, s találtam meg az egyre ősibb, tradicionálisabb irányzatokat. A vágyak és ösztönök nemesítése, a teremtő erőnk tisztelete, a tiszta szexualitás, a szerelem és szeretet csodájának megélése mindig is foglalkoztatott, s az, hogyan tudjuk használni ezeket az erőinket saját és mások gyógyítására, a világ jobbítására.

Ezért fiatalkorom óta komolyan elmerülök ezen témák tanulmányozásában és gyakorlataiban. Multiorgazmus, magmegtartás, szexuális fejlesztés terén működő tapasztalataim és több ezeréves hagyományok alapján tanácsot tudok adni pároknak és egyéneknek egyaránt. Miután elvégeztem a főiskolát, utazni kezdtem szerte a világban, s akár egyedül is vándorolva szívtam magamba a sokféleséget és tudást mindenhonnan. Beavatásokat kaptam, táltos, tantrikus és taoista technikákat tanultam, jógáztam, meditáltam, majd több, mint 10 évig voltam egy tantrikus párkapcsolatban , amiben mindketten kibontakozhattuk az addigi tanultakat, és egymás tükrében magunkra még jobban ráláthattunk.

Tanultam társamtól indiai hagyományok meditációit, közben megvilágosodott mesterek tanításaival találkoztam és szatszangokon, elvonulásokon vettem részt. A nőiesség még teljesebb megélése és mások segítésére való vágyamból pár éve elvégeztem egy női jóga tanári kurzust, valamint gyógynövénytanfolyamon, életmódtanácsadói és masszázstanfolyamokon szereztem képesítéseket. Világ életemben éreztem, hogy küldetésem van, emberek, állatok, s minden lény segítése, a szépség és jóság megtalálása, és ha megvan, annak közvetítése. Amit megtanultam, megtapasztaltam, azt továbbadni, hogy együtt lehessünk boldogok a világban egymást támogatva, mégis szabadon.

 

 

📱 +36 70 265 6656

📧 kinga@intimter.hu

Kinga

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.