Access Bars

A Bars kezelés nem testi gyógyítás, a szó hagyományos értelmében és nem bioenergia adás, bár energiamozgás folyik. A kezelés során pontokat érintek a fejen, de  mégis más, mint egy fejmasszázs, vagy egy akupunktúrás kezelés. Amikor téged kezelnek, akkor egy masszázságyon fekszel és a fejeden meghatározott pontokat érint a kezelő személy.

Hatásában legrosszabb esetben is egy nagyon jó masszázs érzetét hagyja maga után, azonban ha megfelelő nyitottsággal állsz hozzá, akkor a jövődet változtathatod meg vele.

Az alapműködést tekintve gondolataiddal, érzelmeiddel polarizálod, szétválasztod az egységben levést és megteremted a falakat magad köré, megszakítva ezzel a befogadás alapvető képességét.

A fejen található Bar pontok érintésével az agyadban elektromos kisülések formájában a tárolt elkülönülések szétoszlanak.

Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak.

Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess. Amikor kiterjedtebb tudatossággal funkcionálsz kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. Sejtjeink alakja eliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A bárok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, és hozzájárulnak a test egészségéhez.

Emlékszel még arra, amikor gyerekként teljesen nyitott, kíváncsi és lelkes voltál? És emlékszel, amikor ez a hozzáállás ítéletekkel lett megtörve?

Gondolataiddal lassanként magadat is bírálni kezdted és megteremtetted az elkülönülést. Falakat húztál fel, robot üzemmódba kapcsoltál és minden befogadást letiltottál.

Hajlandó lennél most mindezeket semmissé tenni?

Elég bátor vagy hozzá, hogy kikapcsolj az automata üzemmódból és megváltoztasd a jövőd lehetőségeit?

Az Access Consciousness® első lépése az Access Bars®, egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan.

A kezelés fekvő, vagy ülő helyzetben történik, és csak a fejeden lévő reflexpontokat érintve  kiürítheted a begyűjtött szellemi, érzelmi, érzésbeli manipulációkat, melyek fenntartják az olyan illúziókat mint pl.: hiány, válság, nem szeretnek, beteg vagyok, nem vagyok képes…, nehéz az élet, nem tudok koncentrálni, nincs pénzem stb.
Az oldódástól beindul az áramlás feléd könnyedén. A kezelés gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt alkalmas és biztonságos.

Itt az alkalom, hogy elengedj mindent a teljes felszabadulás és tudatosságod tágítása jegyében.

Szeretettel várlak!

Balatoni Brigitta

Árak

Access Bars kezelésből:

60 percet 8 000 Ft

90 percet 12 000 Ft-ért vehetsz igénybe.

5 alkalmas 60 perces bérlet 37 500 Ft.

5 alkalmas 90 perces bérlet 54 000 Ft.

A vásárlástól számított 6 héten belül felhasználható.

10 alkalmas 60 perces bérlet 70 000 Ft.

10 alkalmas 90 perces bérlet 90 000 Ft

A vásárlástól számított 12 héten belül lehet felhasználni.

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.