Berni

Tantra Masszázs  – A Tantriks masszázs, a Lélek masszázsa a testen keresztül!

Tantra masszázs – A Masszázsok Királynője | Spirituális Érzéki Lélekoldó Masszázs

 

“Akinek megvan a bátorsága,hogy a saját vágyainak mélyére menjen,annak a tantrizmus a belső megvalósítást ígéri“  Silvia Canevaro-Tantra

Intimitás és masszázs

A kettő együtt hordozza a test és a lélek állapotának felfrissítését és a megfiatalodást.

Saját női és férfi energiánk, kisugárzásunk is megújul.

A tan

A tantrizmus olyan felismeréstan, amelynek alapja a relatív és az abszolút dolgok elválaszthatatlansága. A tantrizmus hangsúlyozza az abszolút és a jelenségbeli valóság azonosságát. A tantrizmus lényege, hogy a gyakorló eggyé váljon az abszolúttal és felismerje a legmagasabb valóságot. Az a feltételezés, hogy ez a valóság energiatermészetű és a mikro– és makrokozmosz elválaszthatatlanul össze vannak szövődve, a tantrizmus szerint a külső cselekvés, a tett, amit véghezvisz/teljesít/elvégez úgy jelenik meg, mint belső állapotok tükre. Mivel a tantra tanai szerint a szellemet és az anyagot nem lehet teljesen különválasztottnak tekinteni, a hinduizmusban a tantrizmus pozitívan hangsúlyozza az e világi életet és örömöket, segíti az önmegvalósítást.”

3 évvel ezelőtt találkoztam a Tantra igszi szellemiségével és lelkületével.
Akkor elindultam egy úton, hallgatva a belső hangra, ami vezetett és aminek a segítségével meg tudom mutatni, hogy van egy energia, ami befogadó, elfogadó, megengedő. Amiben a lélek meg tud nyugodni, fel tud töltődni és a szeretet és megbocsátás önmagunk felé ki zud teljesedni.

Ez az energia a kundalini, ami egy ősi energis, ami évezredek óta mindig is ott volt és működik,  és ami gyógyítani tudja a testet és a lelket.

Masszázsaimnál legfontosabb a lélekgyógyító energiák beindítása, az önbizalom, önszeretet felébresztése. Emellett természetesen lényeges az öröm, és a test által elérhető gyönyörforrások megnyitása, melyek szorosan összefüggenek és kapcsolódnak az öngyógyító folyamatokkal.

 

📱 +36-30-361-3793

📧 berni@intimter.hu

Berni

Balatoni Brigitta

(Aarushi)

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1112 Budapest, Cseresznye utca 60.