Balatoni Brigitta

“Az vagyok, aki bárki más is lehet,
ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok,
aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra,
aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál.”
 
Paulo Coelho

Kislányként sok minden akartam lenni, színésznő, állatorvos, tanító néni, pszichológus, – hogy csak a legfontosabbakat említsem.
Nem igazán tudtam mi az, ami a leginkább én vagyok. Egy dolog azonban közös volt mindegyikben, a vágy arra, hogy segítsek, adjak és valamivel hozzájáruljak a világ – vagy legalább a közvetlen környezetem  – jobbá tételéhez.
Természetesen ezt akkor még nem tudtam volna így megfogalmazni. Minden életszakaszomban a nőiesség megjelenésén, annak megélésén, valamint a szexualitáson volt a hangsúly, ezért az életutam folyamán ezen a területen kaptam a legtöbb és legnagyobb életleckéket is. Sokáig nem értettem, hogy miért ez a témakör kapja a főszerepet az életemben…
Hosszú és kanyarokkal tűzdelt utat tettem meg az önismeret és önfejlesztés útvesztőiben mire kibontakozott előttem, hogy azzal tudok a legtöbbet adni, ha ezt – a mostanra már kiforrott – nőiességet tanítom, ébresztem és továbbítom azoknak a hölgyeknek, akiknek erre az energiára van igényük, illetve akiknek szükségük van iránymutatásra ahhoz, hogy teljes valójukban meg tudják élni a bennük lakó Istennői minőséget.

Inspiráló női energiával fordulok a férfiak felé, mert hiszem azt, hogy a férfiakat a nőkben meglévő finom energiák tudják inspirálni, gyógyítani és segíteni abban, hogy kiteljesedjenek az élet minden területén.
Sokat tanultam és fejlesztettem magam az évek során és úgy érzem, hogy a Női minőség megélése és megébresztése az, amit a leghitelesebben tudok átadni minden nőnek és ezzel segíteni minden férfinak.

Szellemi Út

A szellemi úton az első nyitásom az asztrológia felé ébredt meg 14 éves koromban. Ekkor kezdtem el tudatosan érdeklődni a kézzel nem fogható, de az életünket alapvetően irányító Felsőbb Tudatosság, vagy Magasabb rendű Intelligencia és a mindenkiben jelenlévő isteni minőség iránt. Életutamat járva találtam rá a hatha jóga rendszerére 27 évesen, egy olyan tanfolyam keretében, ahol a fizikai gyakorlatok (asanák) elsajátításán túl a védikus és buddhista szellemi tanokba is lehetőség nyílt elmélyedni. Megismertem a hindu chakra-rendszer fiziológiai, pszichológiai, energetikai, tudati, metafizikai összefüggéseit, tanultam pranayama-t (légzőgyakorlatok) és különböző meditációs technikákat. Az elmúlt 13 év alatt mindez az életem részévé vált. Törekszem az elméleti tudást a gyakorlatban megvalósítani és a szellemi tanokkal azonosulva, azt a mindennapokba beépítve életformát teremteni belőle. Az önmegismerés folyamata során, mind közelebb kerültem mélyebb önmagamhoz és az ajándékként kapott és hozott adottságaim kibontakozásnak indultak. Ennek eredményeként az időszerűvé váló tapasztalatok mindig megtaláltak…

Beavatások által sajátítottam el az egyes energetikai gyógyítások technikáit, majd megtanultam a Shiatsu masszázs használatát. Ezt követően megkaphattam a Theta Healing konzulenssé avatást, majd a Merkaba Szellemi Szabadegyetemen a szellemgyógyászat alapjaira épülő Merkabával gyógyító pszichotronikába kaptam betekintést. Az eltelt idő alatt a Tantrikus szemlélet által elsajátított értékek végig kísérték az életem.

Jelenleg a tanult technikákat integrálva a Sananda Fénypontok energetikai kezeléssel és az Access Bars technikájával dolgozom.

Folyamatosan fejlesztem magam, hogy a legjobb tudásom szerint tudjak adni azoknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal.

Ha bármi kérdésed van, vagy csak beszélgetni szeretnél hívj nyugodtan.

Balatoni Brigitta

Visszajelzések:

Kedves Brigi! Még egyszer köszönöm a tegnapi előadásotokat, nagyon inspiráló volt! Igazán lelkesítő, amikor olyan emberekkel találkozom, akik a tantrával foglalkoznak.

Kedves Brigitta, Még egyszer köszönöm a tegnapi előadást, beszélgetést és bemutatót, nagyon kedves és intim hangulatú volt, emlékezetes lesz számomra.

Szia Brigi ! Jó volt nálatok ! ahogy gondoltam, kaptam válaszokat….bár még van pár kérdés, meg lesz is….a feleségemnek is nagyon tetszett, bár máshogy élte meg….biztosan megyünk még ! a Nap süssön rád!

Szia Brigi! Nagyon köszönöm a tegnapi masszázst. Sokat tanulok Tőled. Kikapcsolni a személyes én részemet, és csatornává válni egy nálam érettebb, intelligensebb energiára. Tudom, hogy ez nem mindig könnyű egyikünknek sem.

Kedves Brigi ! Ez a masszázs most is terápia, önismeret és művészet számomra. Ahogy masszírozol, ez művészet.

Kedves Brigi! Köszönöm a masszázst, nagyon nagy élmény volt! Az érintésed nagyon finom, a lélekig hatol.

Balatoni Brigitta

hétfőtől-vasárnapig: 9:00-21:00

📱 +36 30 273 8959

📧 brigi@intimter.hu

📍 1054 Budapest, Szemere u.19. V./2. kcs: 32.