Intim Tér, Masszázs oktatás

Tantra masszázs (lingam / jóni masszázzsal)

Tantra masszázs

A Tantrikus masszázs több ezer évre visszanyúló, a keleti bölcsek tanításai és tapasztalatai alapján kialakított masszázstípus. A szellemi tanítások szerint a test, a szellem és a lélek egy egységet alkotnak, ezért, ha valamilyen élmény, vagy hatás éri az egyiket az befolyással van a másik kettő működésére is.

A Test a Lélek Temploma, ezért a tantrikák alázattal fordultak felé.

A testet nem csupán isteniként látják, hanem olyan eszközként is tisztelik, amely képes eljuttatni minket a magasabb tudatosságba.

A tantra arra tanít, hogy nyílj meg, és válj érzékennyé a fizikai megtapasztalások, az érzékek által nyújtott örömök élvezetes sokféleségére.

Amikor már kialakítottad a fizikai érzetek, érzések iránti tudatosságot, az ennek nyomán jelentkező előnyök igen jelentősek lehetnek. Egyre jobban fogod tudni értékelni és élvezni a gyöngéd és finom érintéseket.

Azt a gyönyört, amit korábban csak a nemi szerveid ingerlése váltott ki belőled, most már az egész testedben megtapasztalhatod.

lazuli-blue-massage.jpg

Lingam masszázs

A lingam masszázs előtt tantra masszázzsal készítjük fel a tested és az érzékeid a nemiszerv maszírozásával járó intenzívebb élményre és átélésre. A tantra masszázs alatt a teljes testedet érintő érzéki, simogató maszírozással kedveskedünk neked. Lényegében az összes erogén zónádat átsimogatjuk, ami alatt felébresztjük a szexuális energiáidat. Ezután térünk rá a péniszed érzéki maszírozására, és a nemi szerveden lévő összes reflexzóna stimulálására.

A lingam jelentése fényoszlop, a fény botja, jádebot, lótusz-kard. A taoista Kínában a lingamot a test fontos gyógyító részének tekintik, amelynek éppen annyira szüksége van az érintésre, az ápolásra és a szeretetre, mint az emberi test többi részének. A lingam masszázs gyógyító, energetizáló hatással bír. Az ember által megszerezhető legmélyebb tapasztalatok egyike. A lingam a férfi varázsvesszője, ezért szeretetteljes odafigyelésre van szüksége, különben elveszti életerejét.

4e427e4c6df72

Jóni masszázs

A jóni masszázs előtt tantra masszázzsal készítjük fel a tested és az érzékeid a nemiszerv maszírozásával járó intenzívebb élményre és átélésre. A tantra masszázs alatt a teljes testedet érintő érzéki, simogató maszírozással kedveskedünk neked. Lényegében az összes erogén zónádat átsimogatjuk, ami alatt felébresztjük a szexuális energiáidat. Ezután térünk rá a jóni ézéki maszírozására, és a nemiszerveden lévő összes reflexzóna stimulálására.

A jóni elnevezés a szanszkrit nyelvből származik és jelentése magába foglalja a teljes női nemi apparátust. A jóni legbensőbb lényünket tárja fel előttünk. Az a nő, aki felismerte és használni tudja a szexualitásában rejlő erőt, annak az életöröme átsugárzik a környezetében élőkre is. Ő testesíti meg a szépséget, és az életében ezt a szépséget  és boldogságot szinte mágnesként vonzza magához.

yonireflexology

Élmény masszázs párok részére

Kényeztesd a párod egy masszőr segítségével, vezetésével.

Lehetőséged nyílik partneredet masszírozni, és közben magadévá tenni a tantra masszázs alapjait.

Ezt követően Te válhatsz a masszázs alanyává, ahol a kedvesednek lesz lehetősége viszonozni az átélt élményeket, szintén egy masszőr segítségével.


Négykezes Tantra masszázs

Négykezes tantra masszázs. A vendég testén egyszerre két masszőr dolgozik.

Tantrikus masszázs

Duo Tantra masszázs

A 4 kezes Duó tantra masszázs párok részére kérhető férfi-női, és női-női masszőr/masszőz kombinációban is.

tantra-massage-3


Elérhetőségeink:

Balatoni Brigitta

Tel.:  +3630/ 273-8959

E-mail: brigi@intimter.hu

Cserép Imre

Tel.:  +36 30/389-8953
E-mail: imi@intimter.hu

 

Budapest VI. Jókai u. 38. I/3.