Szolgáltatásaink

Az IntimTÉR az a hely, ahol olyan szolgáltatásokat kínálunk neked, amelyek hozzásegítenek Téged a szexualitásod tudatosabb megéléséhez és a szexuális energiáid megébresztéséhez.

Kipróbálhatsz és megismerhetsz olyan módszereket, amelyek lehetőséget biztosítanak az önismereted fejlesztésére, a múltban átélt traumák és blokkok feldolgozására, valamint segítenek a tudatosságod növelésében, ezáltal a jelen és a jövőbeli események tudatos megélésére és megteremtésére.

A masszázs tevékenységeken, valamint a gyógyítói és önismereti csoportfoglalkozásokon túl a rendelkezésünkre álló technikákat tanfolyamok keretében tesszük hozzáférhetővé mindenki számára.”

Tantra masszázs

A lélek simogatása a testen keresztül, a test lágy simogatása, érzéki masszírozása.

Jóni masszázs

Az a nő, aki felismerte és használni tudja a szexualitásában rejlő erőt, annak az életöröme átsugárzik a környezetében élőkre is.

Lingam masszázs

A lingam a férfi varázsvesszője, ezért szeretetteljes odafigyelésre van szüksége, különben elveszti életerejét.

Meztelen jóga

A meztelenül végzett jóga gyakorlás során a fizikai test a maga természetességében jelenik meg és ez jelentősen hat a lélek állapotára is.

AromaTouch masszázs

Tiszta, minőségi doTERRA illóolajokkal végzett AromaTouch masszázs

Jóni masszázs oktatás

Segíti a férfit a nő megismerésében és hozzájárul a hölgyek részéről az önmaguk kifinomultabb megéléséhez és megismeréséhez.

Lingam masszázs oktatás

Ennek a masszázs technikának az elsajátítása hozzásegít a szexualitás új szintre helyezéséhez, ezáltal a szexualitásnak magasabb minőségű átélését teszi lehetővé.

Access Bars kezelés

A kezelés során pontokat érintek a fejen, de  mégis más, mint egy fejmasszázs, vagy egy akupunktúrás kezelés