Intim Tér, Masszázs oktatás

Int-Imi

2016-08-02-19-12-0911

Ki vagyok én?

Talán azt mondhatom nem számít, vagy akár, hogy “senki”. Nem vagyok Guru, Tanító, Mester, Szakértő… Egyszerűen egy lélek ebben a testben, aki azon van, hogy a lehető legtöbb tudást tudjon átadni azokból amit már magáévá sikerült tennie.

Nagyon érdekel a női lélek és test harmóniája. 2015 ben kezdtem masszírozni az IntimTÉR-ben.

Nem vagyok szeplőtlen, rengeteg hibát követtem már el az élet különböző területein. Ez alól az intimitás sem kivétel. Sőt talán a mai napig követek el olyan dolgokat, amire később majd nem leszek büszke, vagy másként tenném. A figyelmem azonban azon van, hogy ezen hibáktól tanuljak, és fejlődjek.

Az egyetlen dolog amiatt veszem a bátorságot, hogy egy különleges masszázsra vagy oktatásra invitáljalak, nem más mint a tapasztalataim és az ezzel kapcsolatos visszajelzések. Ezek engem arra sarkalnak, hogy minél több emberrel osszam meg amit kaptam.

Távolról érkeztem és hosszú utat jártam be, amíg eljutottam oda, ahol most vagyok. Visszatekintve élettapasztalataim alapján egyértelmű (most már), hogy mennyi jel volt, ami már rég mutatta az irányt számomra. Hosszú évek óta tanulmányozom és fejlesztem magam és hálás vagyok a sok-sok tanítómnak akik tudása által, most talán lehetőségem van számodra is adni valamit, ami jó eséllyel intenzív változást hozhat, az életed egy különösen fontos területén.

Legizgalmasabb helyszínekként Indiát és Sri-Lankát és személyes kedvencemet Balit emelném ki utaim közül . Itt nem csak emberektől, “mesterektől”, de önmagától a természet különböző megnyilvánulásaiból is sokat tudtam meríteni, tanulni, tapasztalni. A Dalai láma Dharamshalában lévő kolostorának meglátogatása után, a Himalája 2.000 méter magasan lévő “lábainál” csodákat volt szerencsém átélni. Óriási hatással volt rám amikor találkoztam vadonélő elefántok csordájával SriLankán, ami által újra átélhettem azt a vad és elemi erőt ami sugározni képes az élőlényekből. Balin pedig átélhettem azt amiért ezt mondák róla: “Az Istenek szigete”. Ők nem vallásként élik ezt meg tapasztalásom szerint, hanem a mindennapi életük része a harmonikus kapcsolat kialakítása és fenntartása: önmagukkal, a természettel és mindenséggel (istenekkel).

Amikor először volt szerencsém megtapasztalni az érintés és masszázs erejét rácsodálkoztam, hogy milyen erős és pozitív hatást vagyok képes kiváltani egy másik emberből. Azóta tudatosan és célzottan fejlesztem magam és azon dolgozom, hogy minél intenzívebb és testi-lelki gyógyulásban hatékonyabb energiát tudjak a vendégeim számára adni.

Azt látom, hogy egy nő akkor tud igazán kiteljesedni, és önmagát megtapasztalni, ha megélheti Istennői mivoltát. Ebben a mozdulatsorok és technikák mellett nagy segítséget nyújt a felülről érkező támogató erő, ami a masszázs alatt behívásra kerül és irányítja a folyamatot. Emellett fontos a test és a lélek jelzéseinek figyelembe vétele, hisz gondos odafigyelés mellett, ezek hatalmas segítséget nyújtanak a masszőrnek.

Kiváltságos örömet tapasztalok olyankor, amikor egy férfitársam tekintetéből sugárzik a hála irányomba, ami mögött ott húzódik azaz érték amivel Ő is közelebb kerülhet a valódi kielégüléshez.

A leginkább gyönyörködtető elismerés még is az, amikor egy olyan hölgy jelentkezik Nálunk hálától csillogó szemekkel, akik bár még személyesen járt nálunk, párja által mégis részesülhetett már (jóni masszázs oktatásunkon keresztül) az általunk képviselt eszmével, és gyakorlatokkal.

Célom, hogy minél több mosolygós, boldog, kiegyensúlyozott ember vehessen körül bennünket.

A húsmentes életmód útján 2010-ben indultam el, ma már a vegánság híve vagyok. Jó ideje már alkoholt sem fogyasztok, illetve a dohányzás és kávézás sosem volt szokásom. Amiért ezt leírom: Ha Te is ebbe az irányba tartasz, talán könnyebb lesz egy rezgésre kerülnünk. Köszönöm!

Maximális diszkréció mellett, teljes átszellemülést ígérek számodra.

Int-Imi

Érzéki teljes-test és Tantrikus Jóni masszázs (Yoni, intim) hölgyek számára Budapesten

A tantrikus masszázs során a nyugalom és megkönnyebbülés érzete járja át testedet. A masszírozás közben a vágy-csakrával dolgozunk, ennek energiáját a szív- csakrához vezetjük, ami aztán átalakul szeretetté.

A Jóni-masszázs célja nem csupán az örömszerzés, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A masszázs segítségével könnyebben leszel képes bizalmat és intimitást kiépíteni partnereddel.

G pont masszázs / női ejakuláció

A női ejakuláció egy kis mennyiségű folyadék amit a skene-i mirigyből (női prosztatából) választódik ki. A squirting a nő számára nagyszerű kéj lehet, viszont az orgazmustól függetlenül is elérhető.

 

Kérlek jelentkezés előtt vedd figyelembe, hogy a masszázs, bár tantrikus és kiemelten érzéki, nem tartalmaz erotikus szolgáltatást. Köszönöm szíves megértésed.

Íme néhány vélemény néhány hölgytől, akiknek már volt szerencséjük megtapasztalni a masszázsom:

“Szia Imi,  sokat kaptam és tanultam tőled… általad a következő lépcsőfokra léphetek…
örülök, hogy megismertük egymást, találkoztunk és külön köszönet a sok sok belém fektetett idődért és energiáért számomra ez felért egy tantra kurzussal amire amúgy már régóta vágytam”

Orsi

 

“Az érzés amit akkor és ott éreztem az leírhatatlan, élveztem minden egyes pillanatát és minden egyes érintést :).
Haza felé végig valami iszonyat jó érzés bizserget bennem, azt hiszem megint egy kicsivel közelebb kerültem önmagamhoz, és azt a bizonyos vastag páncélt el is vékonyítottad kicsit :).
Imi, a köszönöm szó talán kevés is mit mondhatok :)”

Réka

 

“Kedves Imi, Nagyon csodás volt. Olyan mintha másodszor is elvesztettem volna a szüzességemet…
Lehet hogy valamit tényleg kinyitottál mert eddig is bámultak a pasik az utcán, de most végképp”

Tantrikus masszázs

Zsófi

 

“Szia Imi,

Szeretném még egyszer megköszönni a tegnapi csodálatos élményt.

Az érintések testileg-lelkileg feltöltöttek és végig biztonságban éreztem magam.

A szeretet és béke érzése velem maradt a nap folyamán csakúgy mint a finom vibrálás a testemben. Köszönöm, hogy segítségeddel eljutottam ebbe az állapotba, amihez remélem minél gyakrabban vissza tudok térni, ha felidézem az átélt érzéseket.”

Veronika

 

“Szia Imi 🙂 ,

Eltelt egy kis idő mióta voltam nálad,talán már sikerül valahogy szavakba is öntenem az érzéseim a masszázzsal kapcsolatban.

Sokat gondoltam rá megmondom őszintén, az jött fel bennem ha most 40 évvel később lenne és megkérdeznék milyen szép emlékek jutnak eszembe, ez biztos közte lenne 😀

Azért is volt ez talán ilyen különleges mert még sosem tapasztaltam ilyen szintű tiszteletet és odaadást férfitól. Békét és a biztonságot éltem meg ott akkor és sikerült elérned hogy magamra figyeljek, ami általában nem jellemző nálam.

Szóval még egyszer köszönöm ezt az újfajta élményt és a jövőben szívesen mennék még hozzád.”

Melinda

 

”Még mindig ülepedik bennem az élmény, és érdekes dolgokat figyelek meg magamon. Először is nagyon megnyugtató volt abban az értelemben, hogy azóta nem bántom magam, nem hiszem, hogy valami baj van velem.  Másrészt vidámabb vagyok, nagyobb az életkedvem, kevésbé gyötörnek önmarcangoló, magamban kételkedő gondolatok.  Köszönöm a beszélgetést is, fontos, és külön jó volt, hogy minderről egy férfival beszélgettem.  Az érintések pedig isteniek voltak – többször eszembe jutott, hogy ennek a tudásnak a birtokában biztos kevesebb lenne a válás, az infarktus és még talán a háború is…
Tényleg nem értem, hogy mért nincs kígyózó sor az ajtótok előtt.
Tudom, hogy egy út elején vagyok, de valahogy úgy érzem, mintha kaptam volna egy térképet,
amin be van jelölve a legrövidebb út.”

Andrea

 

“Szia Imi! Egy hét telt el azóta, amióta Nálad jártam és szeretném megosztani Veled a gondolataimat, tapasztalásaimat, amelyek azóta ébredtek bennem. Nagyon örülök, hogy Hozzád kerültem, és általad éltem át ezt az elmélyedt állapotot. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy valaha részt fogok venni egy ilyen masszázson, mert még magam előtt is szégyellem magam. A masszázs utáni beszélgetésünkkor értettem meg, hogy mit is jelent az, hogy kapcsolódni magamhoz, addig a pillanatig ezt nem is értettem, nem tudtam a saját testemmel mit kezdeni, meztelenül is kizárólag csak a zuhanyzó alatt voltam, de akkor ott megértettem, hogy mit jelent az, hogy kötődjek, kapcsolódjak a testemhez, hogy hogyan alakítsak ki intim kapcsolatot magammal. Köszönöm szépen, hogy segítettél benne! A masszázs óta sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és sokkal nagyobb békében vagyok önmagammal. Nagyon köszönöm a figyelmet és tiszteletet, amit árasztasz, és, hogy a masszázst mély átszellemülésben adtad, ezt nagyon lehetett érezni.”

Kriszti“Kedves Imi!

Hálásan köszönöm a csütörtöki masszázst!
Csodálatos, különleges élmény volt. Valóban másképp néztek rám az emberek. Sokat segített önmagam elfogadásában az alkalom. Nem hittem hogy képes vagyok rá. Hasam kicsit fájt utána de ez biztosan a tudat alatti tiltakozás. Remélem lesz még alkalmunk találkozni. Több mozzanat bevillant napközben egy nagyon kellemes érzés mellett. Illatokat intenzívebben érzem.
Külön hála a feltétel nélküli elfogadásért és az oldásért.
Bízom benne hogy még sok nő érezheti meg Istennői mivoltát a kezeid között. Kívánom hogy azt az örömöt amit adsz azt te is visszakapd valamilyen formában. Nagyon köszönöm! Csodás hétvégét!”

Regina

 

“Szia Imi!

Szeretném megköszönni mindazt, amit ma adtál nekem.

Úgy érzem, mintha újjászülettem volna. Magamon is meglepődök, mert mindig is szégyenlős típus voltam, és ott, abban a helyzetben természetesnek tűnt ahogy hagytam h irányíts. Magával ragadott az egész élmény, a mozdulataid, arra se volt időm h zavarjon h egy idegen férfi ér hozzám. Mintha egy más világba kerültem volna.

Csodás volt minden érintésed, élveztem minden egyes pillanatot, beleremegett az egész testem. A zsibbadás.. pl.. ez is egy teljesen új érzés volt.

Odafelé tartva nagyon bizonytalan voltam, h jó e ez nekem.. kell e ez nekem.. idegen volt az egész helyzet… kicsit bevallom féltem is a helyzettől. De így visszagondolva egy percig se kellett volna gondolkoznom

Csodás volt az első érintéstől az utolsóig, köszönöm Neked ezt az élményt!

Örülök, hogy megismertelek! Remélem lesz még alkalmunk találkozni ;)”

Ancsa

 

“Már hosszú ideje izgatta a fantáziám a tantra masszázs, de bátorságot csak most sikerült meríteni hozzá, elsősorban egészségügyi okok miatt. Ugyanis évekig tartó hormoninjekció kúra következtében teljesen eltűnt a menstruációs ciklusom, és gyógyszeres kezeléssel sem sikerült visszahozni. Valami azt súgta a tantrikus jóni masszázs segíthet.

Hosszas keresgélés után rátaláltam Imrére, aki azt a benyomást keltette hogy valóban tudja miről beszél, rábízhatom a testem, nem fog visszaélni a helyzettel.

Persze nagyon izgultam és féltem, de Imre az első pillanattól kezdve igen nagy profizmussal oldotta bennem a feszültséget, már a megjelenése is nyugalmat áraszt, kellemes időzni benne.

A masszázst egy összehangoló szertartással kezdi, ami tovább növeli a bizalmat, oldja a feszültséget, nem kapkod el semmit. Az érintése egy cseppet sem tolakodó, enged saját ütememben nyílni, végig maximálisan jelen van, figyeli minden rezdülésem, és olyan puhán reagál, mintha magammal táncolnék. Egy pillanatra sem éreztem zavart, szégyenlősséget mellette, pedig jelen állapotomban nagyon szégyenlős vagyok. Figyelmemet teljesen magamra fókuszálhattam, ami elsőre nem is olyan egyszerű feladat, hiszen még soha nem figyeltem kényeztetés közben magamra. Ez a felismerés megdöbbent, és sok miértre választ ad. Még inkább megerősödöm abban, hogy ez egy igen kiváló gyógymód, nem csak a test számára, hanem a lélek számára is.

A masszázs után szinte leírhatatlan az az állapot amiben lebegek, végtelen harmónia, nyugalom, béke, egység, szeretet…

Nyoma nincs kielégületlen frusztráltságnak, nemi vágynak, pedig nem éltem meg testi orgazmust (talán nem engedtem meg magamnak), de akkor ez lehet a lelki orgazmus, a valódi kielégülés.. csodálatos élmény.

Mosolygok a gondolaton, ami a masszázs során is többször felbukkant bennem ~ Imre, magasra tetted a mércét! :))

Aznap éjszaka kimondottan jól aludtam, és másnap reggel menstruációs fájdalmakra ébredtem, tehát működik a gyógymód, beindított valamit, amit a gyógyszeres kezelések nem tudtak.

Hálásan köszönöm”

Mara

 

 

Tantrikus masszázsAmennyiben kérdésed van a masszázzsal kapcsolatban, vagy van olyan benned felmerülő kérdés, amivel kapcsolatban segíthetek, írj vagy hívj bátran :

email: imi@intimter.hu
Tel: +36 30 389 89 53

1111 Budafoki út 17/B V/2 kcs: 54

Érzéki tantrikus intim-masszázs (Jónimasszázs) bejelentkezés:


Légy a masszázsmodell!

Szívesen keresnél pénzt azzal, hogy masszíroznak?

Itt a lehetőség!

Kiscsoportos és privát test és jónimasszázs oktatásaimon élő modellen gyakorlatban adom át a tudást a tanulóknak. Amennyiben szívesen lennél az alanya ezen oktatásoknak, és örömmel veszed, ha rajtad mutatom meg a masszázsmozdulatokat, akkor jelentkezz bátran!

Jelentkezés masszázsmodellnek:

Kiscsoportos Jóni masszázs oktatás (*elsősorban) Urak számára

Gyakorlati tudásra vágyó úriember társaimat (vagy akár a masszázs tudás elsajátítása iránt vonzódó hölgyeket is) nagy szeretettel várom Kiscsoportos Jóni masszázs tanfolyamunkra, ahol élő gyakorlás keretein belül modell segítségével nyílik lehetőséged elsajátítani a tantrikus masszázs alapjait. Ami biztos, amennyiben partnered egy ilyen típusú masszázsban részesíted, jó ideig megjegyzi a neved.

>

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close