Bogi

Bogi

Lepsényi Boglárka vagyok. Metamorf és ajurvéda masszázsokkal foglalkozom az Intimtérnél. Rendszeres tantraprogram látogatóként ébredtem rá arra, hogy az érintés, mint szeretetnyelv
milyen fontos szerepet tölt be az életemben. Nagyon szép élményeim, megéléseim voltak embertársaimmal való kapcsolódásaim, az érintések során. Megéreztem, hogy milyen csodálatos és fontos dolog csak szavak nélkül, érintés által szeretetet adni és kapni is. Ezek az
alkalmak mindig teljesen feltöltöttek, energetizáltak és aztán arra indítottak, hogy elkezdjek foglalkozni masszázsokkal. Így jött képbe számomra az általános masszázstechnikáktól különböző metamorf és az ajurvédikus masszázs.

Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy hatékony lelki blokkoldó technika, melynek során finom érintéseket alkalmazunk a lábfejen, a kézélen, a koponyán és az arcon. Alkalmazása során a kezelt személy mély, megváltozott tudatállapotba kerül, mely élmény szinten a magzati korba viszi őt vissza. E megváltozott tudatállapotban az érintések hatására elinduló energia utat nyit a páciens problémáinak múltbeli eseményeihez, s feloldja azokat.

Ajurvéda masszázs

Az ajurvéda masszázs lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal a test energiapályái (meridiánok) mentén végzett simító jellegű masszázs. Célja: a betegségek megelőzése, az egészség fenntartása, a test, szellem és lélek harmóniájának létrehozása.

Infó: +36-30-546-25-62, bodjo6@gmail.com